Digital Projectmanager

You Are Digital is de afgelopen jaren snel gegroeid. Steeds meer klanten weten we te overtuigen van onze meerwaarde om hun doel te behalen. Om deze vragende groei bij te houden zoeken wij ter uitbreiding van ons team een nieuwe projectmanager online.
Lees verder

Neem nu contact op

Wat ga je doen?

Als Projectmanager Online zorg je ervoor dat de opdrachten die we voor onze klanten doen, binnen deadline en binnen budget afgerond zijn en een hoog kwaliteitsniveau hebben. De opdrachten die je doet zijn met name gericht op het in SCRUM ontwikkelen van digitale platformen, zowel UX als de technische werking, en samen met onze online marketeers het vermarkten ervan. Voor elk project stel je een planning op en maak je inzichtelijk hoe het project tot een goed einde wordt volbracht. Tijdens het project bewaak je de voortgang en rapporteer je hierover. Je bent verantwoordelijk voor een goede declarabiliteit van het team. Je staat sterk in je schoenen, je communiceert duidelijk aan alle stakeholders en je hebt een groot talent voor plannen en organiseren.
 

Wie zijn je klanten?

Je werkt bij ons nauw samen mét de klant. You Are Digital werkt voor een divers portfolio aan klanten. Grote beursgenoteerde bedrijven, wereldwijde kunstgaleries, maar ook lokale advocaten en landelijke drukkerijen.
 

Wie ben jij?

Binnen onze organisatie moet je je mannetje kunnen staan. Nog meer dan wat je weet en wat je kunt, is je persoonlijkheid het belangrijkste wat je meebrengt om er een succes van te maken. Daarom zoeken we iemand met de volgende eigenschappen:

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als jij iets regelt, dan komt het goed.
 • Je bent een zelfstarter. Je gaat aan de slag met de informatie en middelen die je hebt.
 • Je bent gestructureerd, accuraat en nauwgezet. Je houdt van duidelijkheid, heldere structuur en je komt afspraken na.
 • Je bent enthousiast en positief. Dit helpt je om zaken voor elkaar te krijgen.
 • Je hebt een prettige persoonlijkheid.
   

Je specificaties

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, achtergrond in development is een pré
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een ander bureau
 • Je weet wat Agile/SCRUM is en hebt er (bij voorkeur) al ervaring mee
 • Kennis van software development en testmanagement
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Je kunt goed omgaan met druk in budget en planning
 • Je hebt het vermogen om op redelijk niveau met zowel klanten als collega’s te communiceren
 • Je hebt al eerder leiding gegeven aan een projectteam
   

Wat bieden wij je?

Een uitdagende baan met veel vrijheid en groeimogelijkheden. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden hechten we veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en worden er opleidingsbudgetten beschikbaar gesteld. Salariëring is marktconform, afhankelijk van opleiding, capaciteiten en ervaring.

Locatie:
Oosterhout (Noord-Brabant)

Arbeidsovereenkomst:
6 maanden met uitzicht op een vast dienstverband

 

De procedure

Als je jezelf herkent in het bovenstaande profiel nodigen we je uit om te solliciteren. Voor vragen of meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Joyce van der Zanden op telefoonnummer: 0162-748030. Je kunt je sollicitatie met CV per e-mail sturen naar hr@youaredigital.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.